Home Despre Galați Seară plină de sport în Galați

Seară plină de sport în Galați

6 min read
0
0
1,627
CSU Danubius Galati

Sâmbătă , 10 februarie 2018 , au avut loc doua evenimente de sport în Galati, la Sala Sporturilor. Handbalul feminin a început la ora 17:00 , urmat fiind de voleiul masculin de la 19:30.

Pentru că nu îmi place să ajung exact la începutul meciului, am intrat in sală cu 45 minute înainte de fluierul de start. Eh.. astfel am putut alege cele mai bune locuri din punctul meu de vedere (pe mijloc jos). Mulți ar spune că e mai bine să stai la fotolii, dar pe mine mă deranjează că toți se plimbă prin fața ta , iar cameramanii îți pot obtura vederea.

La handbal , fetele de la CSU Danubius au întâlnit ocupanta locului 9 , CSM ROMAN.  Sala a fost plină in proportie de 80-85% , în special de suporteri trecuți de prima tinerețe . La handbal trebuie să te aștepți la orice din partea publicului: de la aplauze sau huiduieli până la vuvuzele, sirene sau celebra lozincă “Hoții hoții”. La un moment dat strigă un domn din spate : ” Mitică la pușcărie ” . Am bufnit în râs pentru că nu mă așteptam să o aud aici.

sport în Galati

A fost o seara de sport în Galati cu un meci din a doua jumătate a clasamentului, dar mai disputat decât mă așteptam. A fost un meci strâns de la început până la final, scorul pauzei fiind 9-10 pentru oaspeți. După pauză , oaspetele au fost puțin mai motivate si au reușit să se desprindă la o diferență de 4 puncte ( 11-15 ). Scorul final a fost 17-18 , dar din tribune arbitrajul nu a părut să fie prea corect. Atacurile adversarelor au fost era dus până la limita pasivului , uneori arbitrii uitând să mai ridice mâna.

Din păcate am ratat un 7 metri in ultima secundă a meciului, prin Daciana Balaban. Nu ar fi fost o problemă daca ratam doar acest “7 metri”, dar din păcate echipa noastră a ratat 6 din cele 7 lovituri de la “7 metri”.

Am remarcat câteva dintre jucatoarele noastre:

  • Daciana Balaban-Curtean – se vede clar experiența pe care o are jucându-se cu defensiva adversă;
  • Roxana Caragea – a avut un procentaj foarte bun în apărarea mingilor;
  • Elena Livrinikj – spre final ea a devenit motorul nostru. O remarcasem și campionatul trecut ca fiind una dintre cele mai bune din echipă;
  • Andreea Mihart – extrema noastra deși este foarte tânără a dat dovada de dăruință și s-a zbătut mult în atac , reușind câteva goluri care ne-au menținut în joc.

Urmează o deplasare grea unde vom juca cu Măgura Cisnădiei. Următorul meci acasă al fetelor va fi pe 28 februarie împotriva Rapid București.

 

Din păcate timpul nu mi-a permis să rămân și la meciul de volei. Am apucat să prind doar primul set , acesta fiind câștigat de Unirea Dej. După dansul majoretelor din pauză , Arcada Galați a revenit cu forțe proaspete câștigând meciul cu 3-1. La volei publicul nu a fost atât de numeros, fiind ocupate doar un sfert dintre scaunele din Sala Sporturilor din Galați.

Arcada Galați se menține pe pozitia a 3-a a clasamentului , urmând să întâlnim liderul Steaua București in etapa viitoare. Următorul meci acasă al băieților se va disputa sâmbătă 17 februarie. Nu ratați serile de sport în Galati .

  • Tu susții sportul local?

    Tu știai că noi gălățenii avem 4 echipe în prima ligă și alte 2 echipe în ligile inferioar…
Load More Related Articles
Load More By Andrei
Load More In Despre Galați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Cum poti avea cazare gratis?

Vreau să aud acea persoană căreia nu îi place să călătorească și mai ales să aibe o cazare…