Home Jocuri Skinuri gratuite pe WtfSkins !

Skinuri gratuite pe WtfSkins !

4 min read
1
0
3,214
SSG

Ai căutat vreodată site-uri unde să obții ceva gratis? Sunt sigur că da. Wtfskins este un site 100% sigur ce nu îți cere să faci vreo depunere ca să retragi skinurile.

Ce trebuie să faci ca să obții skinuri gratis pe wtfskins?

În primul rând trebuie să intri pe site-ul www.wtfskins.com și să te loghezi cu steamul . Dacă tot suntem la început, ai putea să îți treci încă de pe acum profilul si inventory-ul de steam publice ( vei avea nevoie de ele mai târziu )

După ce te-ai logat și ți-ai făcut totul public intră pe categoria “Free” din meniu. Adaugă codul “boghix” și revendică-ți cele 0.40 diamante pe care le vei folosi în schimburi pentru skinuri. Tot în recompensa celor ce își petrec timpul pe site, wtfskins vine cu o nouă categorie – Daily gift claim . Aici primești 0.002 diamante la fiecare 5 minute . Nu sunt foarte multe, dar totuși se adună.

1 diamant = 1 euro

Sunt mai multe modalități prin care poți cheltui monedele acestea virtuale:

 • Ruletă – pur și simplu pariezi pe ce culoare crezi că va ieși. Eu nu recomand această modalitate
 • Crash – Licitezi o anumită sumă de bani și trebuie să te regragi înainte să se oprească counterul. Se poate opri si la 1.01x, dar l-am vazut urcând și până la 450. 

Crash WtfSkins

 • Upgrades – Categoria asta e cea mai frumoasă și voi vorbi cel mai mult despre ea. Poți intra în joc ori cu banuții primiți inițial, de la codul de afiliere, ori plătind cu alte skinuri ale tale. Dacă ai o arma ce costă 2 euro, o introduci pe site și dai upgrade, primind alte arme mai scumpe. NU FI LACOM și fă pași mici, chiar dacă o armă nu îți place cum arată pentru că o vei schimba imediat după. În exemplul de mai jos am o șansă de doar 60% să obțin Dual Berettas, dar oricum folosesc diamantele primite gratis,deci nu am nimic de pierdut.

Nu te gândi că vei câștiga mereu. Important este să știi când să te oprești și să pariezi responsabil. Dacă ai orice fel de întrebare despre acest subiect, aștept un mesaj în comentarii.

 • Campion la Fifa18 si CSGO !!

  Exact cum ai auzit ... Azi, în Galați a avut loc ediția a 5-a la Bloggers Arena Galați und…
 • M249

  De la Silver la Global Elite

  Cred că am jucat pentru prima dată Counter Strike prin 2003 când mergeam la sălile de gami…
Load More Related Articles
Load More By Andrei
Load More In Jocuri

One Comment

 1. […]    Skinuri gratuite pe WtfSkins !… […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Cum poti avea cazare gratis?

Vreau să aud acea persoană căreia nu îi place să călătorească și mai ales să aibe o cazare…