Home Despre Galați Semimaraton Galați 2018

Semimaraton Galați 2018

4 min read
0
0
1,331
Semimaraton Galați

Semimaraton Galați este cea mai puternică modalitate de strângere de fonduri din orașul nostru. Evenimentul aduce împreună ONG-urile locale, beneficiarii acestora, prieteni, familii, echipe, companii, gălățeni plecați din țară, donatorii,  împreună transformând comunitatea implicând resursele și potențialul uman local.

Se va lua startul de pe Strada Domnească, de la “Miorița”, și ne vom îndrepta spre Faleza, urmând ca linia de sosire să fie la Trecere Bac. Față de anul trecut, traseul a fost prelungit de la 7 la 10.5 km. Traseul este considerat unul moderat spre dificil, nu datorită lungimii lui, ci mai de degrabă diferențelor de altitudine de pe lungimea traseului.

O singură dată îmi amintesc că am mai participat la un cros…aveam 12 ani cred, iar lungimea traseului a fost de doar 3 km. Recunosc că nu sunt un fan al maratoanelor, semimaratoanelor … nici măcar al alergărilor în aer liber. Cred că cea mai mare distanță alergată de mine a fost undeva la 5-6 km, dar și ăia cred că au fost chinuiți. Singurul efort fizic pe care îl practic în momentul de față este spinningul si body-pump-ul la EliteGym ( voi reveni în curând cu un articol și pe tema asta )

Înscrierea mea la Semimaraton Galați a venit în urma unei provocări inițiate de Bucur Alexandru . O să vedeți poze după… va fi ceva fain. Consider că sunt într-o formă fizică destul de bună, ce îmi va permite totuși să termin tot traseul. Mi-am propus să termin crosul de 10.5 km la care voi participa, fără să mă opresc. 

Semimaraton Galați

Dacă nu poți alerga cei 21 km de la Semimaraton Galați, poți opta la alte alternative așa cum am făcut-o eu. Voi enumera toate probele pe care le poți alege și donația pentru fiecare în parte:

  • Semimaraton Hervis 21 km – 80 lei
  • Cros Winmarkt 10.5 km – 60 lei
  • Ștafetă OneGym 5km – 50 lei de membru
  • Cursa Populară 3km – 30 lei
  • Cursa Copiilor Lolliboni – 30 lei
  • Cursa Animalelor Happy Coby – 30 lei

Te poți înscrie la probele Semimaraton Galați până pe 14 mai 2018, iar data limită pentru plata taxei de înscriere este 15 mai 2018. 

Ne vedem acolo !!

Load More Related Articles
Load More By Andrei
Load More In Despre Galați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Cum poti avea cazare gratis?

Vreau să aud acea persoană căreia nu îi place să călătorească și mai ales să aibe o cazare…