Home Filme Red Sparrow 2018 – Un thriller bun sau o dezamăgire totală?

Red Sparrow 2018 – Un thriller bun sau o dezamăgire totală?

4 min read
0
0
473
Red Sparrow

Ești un cinefil înrăit și nu ratezi niciun film? Dacă nu ai fost până acum să vezi Red Sparrow, iată câteva păreri despre acest film.

Lansat oficial pe 2 martie 2018 și cu o notă de doar 6.8 pe IMDB ( avea 6.6 când l-am văzut eu ), Red Sparrow se anunța ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale acestui an.

Nu-ți fă griji dacă nu ai văzut încă acest film pentru că nu voi da spoilere.

Actori Red Sparrow:

Regizor:

  • Francis Lawrence – cred că cele mai cunoscute filme ale lui ar fi Gotham și The Hunger Games .

Dacă ești un fan al thriller-elor sau vrei să o vezi pe Jennifer Lawrence dezbracată atunci îți recomand să mergi să vezi acest film. Dacă știi că te plictisești repede și nu rezisti 140 minute pe un scaun, mai bine stai acasă. Eu am avut norocul să beneficiez de un bilet 1+1 gratis câștigat la ultimul quiz despre filme susținut de Cinema City și de un popcorn mic de la quizul de Valentine’s Day.

Filmul în sine are acțiune bună, dar devine previzibil în multe situații. Recomand să nu mergi la Red Sparrow dacă ieși cu cineva la un date. Filmul conține câteva scene cu nuditate explicită. Nu m-au deranjat deloc aceste scene, dar sincer aș fi preferat să nu văd los cojones ale altui bărbat.

Povestea este bună, finalul este foarte bun ( chiar nu te vei aștepta la asemenea deznodământ ) și Jennifer Lawrence arată foarte bine în costum de baie :))

Red Sparrow Jennifer Lawrence

Pe mine m-a captivat foarte tare povestea și m-a ținut în film până la final, dar spre exemplu, Vasi abia aștepta să se termine odată. Ah…Vasi e professional gamer dacă nu știați :)).  Din punctul meu de vedere, aveam așteptări mari de film și s-a ridicat la nivelul așteptat. M-a făcut să acord nota 9 filmului.

Per total recomand să vezi acest film dacă ai peste 15 ani  și dacă poți digera câteva scene mai obscene.

Load More Related Articles
Load More By Andrei
Load More In Filme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Galati City App – Totul despre Galati

Astăzi a fost lansată Galati City App, prima aplicație despre orașul de la Dunăre. A fost …