Home Jocuri De la Silver la Global Elite

De la Silver la Global Elite

10 min read
0
2
3,377
M249

Cred că am jucat pentru prima dată Counter Strike prin 2003 când mergeam la sălile de gaming. Eram atât de noob încât îmi alegeam armele după cum arătau…uneori chiar pierdeam 30-40 secunde în bază pentru că uitam de unde să iau grenadele ( oricum nu apucam să le folosesc ) . Îmi amintesc și acum că primul meu nickname fusese “Măcelarul” .

Din 2006, am început sa joc constant fiind la scurt timp admin pe cs.Fioriginal.ro . Mi-am petrecut vreo 6 ani aici , ajungând să fiu co-owner. Ajunsesem la stadiul în care nu mă mai interesa jocul în sine, ci intram pentru a conversa cu playerii de acolo. Mi-am făcut mulți prieteni virtuali, iar pe unii chiar mă bucur că i-am putut cunoaște și personal.

Counter Strike Global Offensive

Inițial nu mi-a plăcut deloc acest joc. L-am primit cadou , am jucat de 2 ori, apoi a rămas nedeschis timp de 3 ani. Am decis să revin datorită colegilor de muncă , colegi cu care killărim in fiecare seara toți rușii ( Cyka bleath ) , turcii ( am auzit că au baklavaua bună ) sau polonezii ( aștia ne fac țigani ).

Rankuri Counter StrikeMomentan sunt Master Guardian 1 , dar simt că sunt peste acest rank și aș mai putea urca puțin.Recunosc că nu am pornit de la Silver fiind dat direct Gold Nova1. Hai că nu mai am atât de mult până la Global Elite , nu?

Care este scopul meu jucând acest joc? Păi … buna întrebare. Încerc să ma relaxez în primul rând…dar oare te poți relaxa când colegii tăi de echipa nu au acelasi stil de joc ca al tău?

Configurația mea pentru acest joc :

 1.  Laptop Dell XPS 9530
 2.  Caști SONY MDR-XB550APB – Extra Bass
 3.  Mouse gaming MYRIA MG7513, 4000 dpi
 4.  Sensibilitate 5.06 si DPI 1600-2000
 5.  Video: Toate setările sunt la low.

Câteva sfaturi de la mine prin care îți poți îmbunătăți stilul de joc:

 • În primul rând ia-ți o pereche de căști și nu juca cu sunetul la minim. E foarte important să auzi de unde îți vine adversarul și să fii primul care își poziționează ținta corect.
 • Nu juca cu mouse wireless și găseșteți sensibilitatea potrivita stilului tău de joc. Mulți întreabă care e cea mai bună sensibilitate. Eh… nu e niciuna cea mai buna. Eu folosesc 5.06 cu 2000 DPI. Nu sunt nevoit să trag de mouse de 5 ori ca să mă întorc în spate sau să pierd 2 secunde uitându-mă stanga-dreapta.
 • Cea mai importantă regulă ar fi să nu faci “push” dacă nu e nevoie . Runda are 2 minute…deci poți practic să ajungi de 3 ori dintr-un colț al hărții în celălalt.
 • NU TE PANICA!!! Trage controlat rafale de gloanțe încercând să duci ținta ușor către capul adversarului. Regula asta e strâns legată de următoarea.
 • Nu sta pe loc când ai un adversar in față și în niciun caz nu te pune în fund. Ești o țintă sigură dacă stai pe loc.
 • Nu sta în câmp deschis. Întotdeauna încearca să îți găsești din timp o “ascunzatoare” unde să fii ferit măcar dintr-o parte. În Counter Strike te poți ascunde chiar și într-un smoke.
 • Joacă doar cu armele pe care le cunoști. Trebuie să știi care este reculul armei folosite. Specializează-te pe o anumită armă si folosește-o mereu.
 • Nu fă pe zmeul și stai ascuns atunci când ai plantat bomba. Trage de timp cât mai mult.
 • SECRET: Mișcă mouse-ul circular dacă ești nevoit să tragi continuu. Nu cercuri mari !!! Totul se întâmplă pe câțiva milimetri. E ca și cum ai avea Parkinson. Totuși în tot acest timp nu uita să te miști stanga-dreapta.
 • Când fugi nu te întoarce cu spatele la adversar și trage cateva rafale de focuri ca să ai timp să ajungi într-un loc mai sigur.
 • Când iei flash nu sta degeaba. O să spui că oricum nu vezi si că nu ai ce face. Sari ( nu pe loc ) stanga – dreapta și important este să fie înainte sau înapoi…depinde de situație. Ar trebui să cunoști harta și să poți ajunge la un spot sigur chiar dacă nu vezi nimic .În plus… trage. Dacă nu ai căștile puse invers ca Ion , ar trebui să auzi sau să intuiești unde este adversarul.
 • Intuiește ce va face adversarul. Pune-te în pielea lui și gândește-te unde ai merge tu . E mai ușor să joci împotriva ta decât în fața cuiva pe care nu vrei să îl cunoști ( Știu ca ți se poate părea ciudat , dar funcționează de cele mai multe ori )
 • Comunică cu colegii tăi.
 • Folosește radarul. Ține minte culoarea fiecarui coechipier și vezi pe radar cand acesta moare sau vede un inamic. Astfel tu vei ști unde se afla adversarul înainte să primești informația . Orice secunda contează în Counter Strike .

Nu pune la suflet ceea ce se petrece în acest joc. Supără-te pe colegii tai pe moment dacă nu joacă așa cum vrei dar șterge totul din memorie atunci când părăsești jocul. Jocul a fost făcut pentru a-ți crea prieteni…nu pentru a-i îndepărta.

 • SSG

  Skinuri gratuite pe WtfSkins !

  Ai căutat vreodată site-uri unde să obții ceva gratis? Sunt sigur că da. Wtfskins este un …
 • Campion la Fifa18 si CSGO !!

  Exact cum ai auzit ... Azi, în Galați a avut loc ediția a 5-a la Bloggers Arena Galați und…
Load More Related Articles
Load More By Andrei
Load More In Jocuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Cum poti avea cazare gratis?

Vreau să aud acea persoană căreia nu îi place să călătorească și mai ales să aibe o cazare…