Home Timp liber Cea mai romantică cazare din Brașov – un review despre I LOFT

Cea mai romantică cazare din Brașov – un review despre I LOFT

7 min read
0
0
2,223

Cea mai romantică cazare din Brașov? Posibil… sau poate sunt puțin subiectivă (puțin mai mult chiar) căci am petrecut unul dintre cele mai frumoase weekenduri aici și nici că-mi doream să plecăm. 

De ce am ales să scriem un articol despre cazare?

Ce ne-a făcut să credem că e cazarea perfectă? Păi sunt muuuuuuulte motive, de la ospitalitatea lui Alex, până la atmosfera primitoare a apartamentului. Self-check-in-ul și check-out-ul târziu au fost bonus pentru tot pachetul. Dar, ar fi cazul să povestesc mai în detaliu, nu?

Nu m-am ocupat personal de rezervarea cazării, însă site-ul Airbnb este friendly și mai mult decât ușor de folosit. Confirmarea de cazare am primit-o imediat, iar instrucțiunile ne-au fost oferite de Alex tot la fel de repede .  Comunicarea a fost excelentă și am primit răspuns la toate mesajele trimise. 

Fast forward către ziua plecării, drumul părea să nu se mai termine și parcă tot ce voiam să facem era să dormim. 

Am ajuns la cazare și toată oboseala adunată în timpul săptămânii a dispărut instant. Ne-am transformat în detectivi de ocazie și am început să investigăm locul. Totul era sparkling clean (așa cum se vede și din recenziile de pe airbnb) și am fost surprinși de cât de modern era totul. Ah și pe masa din living, ne așteptau ronțăieli și bere.

După ce am terminat de cotrobăit peste tot, am observat cât de atent este Alex cu oaspeții lui. Needless to say, am găsit numai produse de calitate,  iar bucătăria era echipată cu tot ce aveam nevoie. 

La pièce de résistance

Și nu pot să nu vorbesc despre piesa de rezistență a apartamentului: splendida terasă la care aveam acces atât din living cât și din dormitor (adiiiică, din pat mai făceam un pas și ieșeam pe terasă). Iar, fiind un apartament situat la etajul superior al clădirii, vă puteți imagina view-ul. Sau de fapt…  nu puteți, de aia vă lăsăm niște poze în galeria de mai jos. 

Privileștea cu care te trezeai dimineața, era de vis, iar seara lumina era suficientă cât să creeze o atmosferă magică. Absolutely breathtaking! 

 Bonus

Poziționarea cazării este foarte ok. Apartamentul este localizat în Schiller Residence, un complex de locuințe unde securitatea e pe primul loc. În apropiere sunt Lidl și Kaufland, iar Centrul Vechi e doar la 20 de minute de mers pe jos (25 dacă ești mai leneș). 

Prețul este mai mult decât accesibil, iar dacă urmezi pașii din articolul Cum poți avea cazare gratis, poți avea parte de o reducere de 160lei la crearea unui cont pe Airbnb

De ce romantică?

Aproape că ajungeam la finalul articolului fără să spun de ce cred că este cea mai romantică cazare din Brașov. Am enumerat destule motive pentru care am considerat-o a fi cazarea perfectă. Prin urmare, nu rămâne decât să sumarizez.  Living-ul este perfect pentru o cină romantică în timpul iernii, iar vara, clar poți face acest lucru pe terasă. Poți petrece momente speciale în fiecare cameră a apartamentului: living, dormitor și chiar baie. Apartamentul este luminos ziua, iar seara poți jongla cu luminile așa cum îți place pentru a crea atmosfera perfectă. Micile detalii fac ca designul locului să fie complet și potrivit tuturor. 

Cu siguranță vom reveni aici și la vară!

Load More Related Articles
Load More By Laura Rata
Load More In Timp liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *